Osoben dizajn novog modela Jetta jasno ukazuje na spoj svih osobina komforne limuzine i najvišeg nivoa dinamike i agilnosti. Njegova sportsko-elegantna silueta odražava najviši nivo užitka u vožnji. Unutrašnjost novog modela Jetta ističe se kvalitetnim ambijentom u kome ćete se osećati prijatno od samog početka. A prtljažnik ima više prostora nego kod nekih limuzina luksuzne klase. U modelu Jetta očekuju Vas sportski dizajn, kvalitetni materijali, prvoklasan ambijent i perfektan kvalitet završne obrade. Baš svojstveno VW-u.

 

Dinamičnost bez kompromisa.
Maksimalne mogućnosti: Program motora nove Jette impresionira svestranošću, tehničkom inovacijom i snagom učinka. U ponudi je šest motora, od toga četiri benzinska i dva dizela. Štedljiva potrošnja i uzbudlijivo razvijanje snage u savršenoj kombinaciji.

   

Estetika za najviše zahteve.
Jetta postavlja nove standarde u svojoj klasi, čak i dizajnom. Elegantna silueta, markantna prednja perspektiva s novim licem Volkswagenove marke, kao i sportska rešetka hladnjaka privlače sve poglede. Elementi dizajna sa stilom kao i otmene hromirane lajsne na bočnim prozorima ili prednji reflektori i pokazivači smera postavljeni zajedno pod jasno staklo daju odgovarajući estetski naglasak.

 

Volkswagen Jetta
Modeli
Top